Kötelező 2024, lakás, casco, utas, Biztosítás Miskolc


A tartalomhoz

EUB-UTASBIZTOSÍTÁS MISKOLC- BIZTOSÍTÁS KÖTÉS

UTASBIZTOSÍTÁSOK

EUB utasbiztosítási ajánlatunk 2024 !

Most aktuális síbiztosítás

egzotikus utazások

+ kiegészítő biztosítások - autó extra - sport extra kötése

 

EUB utasbiztosítás-kötés Miskolcon
Ügyfélfogadás előzetes telefon egyeztetés után !

Hívj 46-505-288, 30 219-9115
H-CS 9-16-ig Péntek 9-14-ig

3530 Miskolc AranyJános út 25 Fsz.3.
A metropol üzletház hátsó bejáratával szemben

Miért köss síbiztosítást utasbiztosítást ?


Egy nem várt sí baleset jelentős költséggel jár !


Megtörtént eset

Sielésben gyakorlott ügyfél síléce egy fekete pályán váratlanul leoldott, a másik lába maga alá csavarodott, elesett, és ennek következtében combnyaktörést szenvedett. Hegyi mentők hozták le a szerencsétlenül járt síelőt, majd mentőhelikopterrel vitték a közeli kórházba. Egy a helyszínen tartózkodó rokon hívta az EUB-Assistance-ot, mi pedig rögtön felvettük a kapcsolatot a helikopteres céggel, a kórházzal pedig elkezdtük intézni az ilyenkor szükséges dokumentumok beszerzését és a közvetlen költségvállalást. Sajnálatos módon a balesetet szenvedő síelő sérüései műtéti beavatkozást tettek indokolttá. A páciens 4 nappal később került szállítható állapotba, akkor mentővel, ápolói kísérettel hoztuk vissza Magyarországra, ahol folytatták még pár napig a kezelését .


Milyen költségekkel járt a fenti balesetA fent említett síbaleset sajnálatos módon viszonylag „átlagosnak” tekinthető, és elszenvedőjének megközelítő 3 millió forintos költséget jelentett volna, ha nem lett volna érvényes Télisport utasbiztosítása. A legnagyobb tétel ebből a kórházi ellátás költsége, amely közel 6000 euró volt, de a mentőhelikopter díja is közel 3000 eurót jelentett ebben az esetben, míg a mentővel történő hazaszállítás díja a szomszédos Ausztriából is csak alig marad el az 1000 eurótól.


forrás:EUB

Miért köss utasbiztosítást? (Megtörtént eset)


Quad-baleset egy korfui hegyi úton


A fiatal hölgy, aki tavaly augusztusban Korfu szigetén nyaralt, indulás előtt néhány nappal gondoskodott biztonságáról, és extrém sportokra is fedezetet nyújtó utas biztosítást kötött.

A nyaralás már a végéhez közeledett, amikor egy quados túra alkalmával férjével balesetet szenvedtek...
Ügyfelünk keze és arca sérült meg, valószínűleg az egyik ujja is eltörött. A kórházban korrekt ellátásban részesül, az arcán lévő sebet összevarrják, ujjtörését ellátják. Később a férj beszámolójából tudjuk meg, hogy egy bérelt quaddal mentek a hegyekben, csakhogy az út rossz volt, az aszfalt be volt süllyedve és a quad felborult.

Ügyfelünk és férje a bokrok közé estek, szerencsére komoly bajuk nem történt.

A
görög orvos másnapra rendeli vissza a hölgyet kontroll vizsgálatra. A kezelésért fizetnie nem kell, a biztosítását a kórház elfogadja, mi az utasbiztosító utólag rendezzük a számlát. Orvos szakértőnk véleménye alapján ügyfelünk korrekt ellátásban részesült. Utasbiztosítást is jól választott, hiszen a klasszikus utasbioztosítási termékek ilyen sportokra csak kiegészítővel nyújtanak fedezetet, míg a Beach a tengerparti nyaraláson szóba jöhető szinte valamennyi sportra kiterjed.


Figyelem! Az idei szezonban a "Tengerpart" elnevezésű utasbiztosítási termékek nyújtanak hasonló szolgáltatást.

Költségek:
Kórházi kezelés: 618 EUR, vagyis kb. 170.000 F
t
Forrás: utasbiztositas.hu

Amikor az EUB utasbiztosítás segített !

Mi történt?

Egyik ügyfelünk Krétán nyaralt családjával. A kiépített tengerparton fürdőztek, amikor váratlanul megcsúszott, elesett, eltört a könyöke és a csípője.
A mentők azonnal a közeli kórházba szállították, itt vették fel a kapcsolatot az EUB segélyszolgálatával.


Mivel a kórház színvonalával problémák adódtak, ezért az EUB-Assistance átszállíttatta az ügyfelet egy együttműködőbb, kényelmesebb kórházba. Egy alapos vizsgálat során az orvosok megállapították, hogy nincs szükség azonnali műtétre, ezért a segélyszolgálat elkezdte megszervezni a hazaszállítást.
Ügyfél összesen 10 napot töltött a görögországi kórházban, ez idő alatt a felesége is kint tartózkodott vele. A hazaszállítás megszervezése a főszezon miatt nem volt egyszerű: mivel ügyfél csak fekve volt szállítható, ezért a charter járatokra nem fért fel, így csak mentőrepülős hazaszállítás volt lehetséges.
A csomagok viszont nem fértek be a kisgépbe, ezért azokat később hozta haza egy nemzetközi csomagküldő szolgálat.A budapesti reptéren ügyfelünket mentőautó várta, amely kórházba szállította, ahol hamarosan meg is műtötték.


Mennyibe került?

Hiába volt Ügyfélnek Európai Egészségbiztosítási Kártyája, érvényes utasbiztosítás nélkül az alábbi költségek az ő pénztárcáját terhelték volna:

• Kórházi ellátás költsége: 2207 EUR
• Hazaszállítás mentőrepülőgéppel: 16 148 EUR
• Feleség szállásköltsége: 150 EUR
• Reptérről kórházba szállítás Magyarországon: 94 000 Ft

EUB által közvetlenül átvállalt költségek: kb. 5 830 550 Ft. forrás EUB

EUB utasbiztosítás-kötés Miskolcon


EUB Utasbiztosítás kötés személyesen irodánkban


Ügyfélfogadás előzetes telefonos egyezetetés után

Hívj 46-505-288, 30 219-9115 !
H-CS 9-16-ig Péntek 9-14-ig

3530 Miskolc AranyJános út 25. Fsz.3.
A metropol üzletház hátsó bejáratával szemben


FŐOLDAL | KÖTELEZÖ BIZTOSÍTÁS BIZTOSÍTÓ VÁLTÁS | KÖTELEZÖ BIZTOSÍTÁS | LAKÁSBIZTOSÍTÁS | UTASBIZTOSÍTÁSOK | GÉPJÁRMŰ ÁTÍRÁS | EREDETISÉGVIZSGÁLAT | BIZTOSÍTÁSOK | ÜGYFÉLSZOLGÁLAT | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe