BIZTOSÍTÁS KÖTÉS, KÖTELEZŐ 2019, UTAS, LAKÁS, CASCO BIZTOSÍTÓ VÁLTÁS MISKOLCON


A tartalomhoz

KÖTELEZŐ BIZTOSÍTÁS KÖTÉS 2019,BIZTOSÍTÓ VÁLTÁS

Kötelező biztosítás kötés - év közbeni biztosító váltás 2019!

12 biztosító 1 helyen


2019 évi kötelező biztosítás
díjszámítás
Biztosító váltás alkusz
irodánkban Várunk
!

Kötelező váltás 2019. kérdések-válaszok


Kötelező biztosító váltás év közben 2019. információk !


Kötelező biztosító váltás év közben.

Év közben az válthat biztosítót aki 2010 január 2. után vásárolta autóját.
2010. 01.02 után a biztosítási szerződés megkötésének napja a biztosítási évforduló.
Pl: ha 2011. március 3.án vásárolta autóját és ezen a napon köttötte meg a kötelező biztosítását, akkor a biztosítási évforduló 2012. március 3.án lesz.

Továbbra is évente egyszer válthat kötelező biztosítót.

Ellenőrizze le kötelező biztosításának évfordulóját. Az évforduló előtt legalább 58-50 nappal lehet el kezdeni a biztosító váltással kapcsolatos ügyintézést. Itt oldalunkon vagy irodánkban mind a 14 biztosító ajánlatából választhat segítünk.Ha talál kedvezőbb ajánlatot akkor váltson velünk.

Legkésőbb az évforduló előtt 31 nappal lehet váltani kötelező biztosítót.Feltétel, hogy még a 31 napon a biztosító tudomására jut a felmondása. A felmondást hitelt érdemlően kell bejuttania a biztosítóba.

Év közbeni biztosító váltás feltétele:
A felmondásnak évforduló előtt 31 nappal be kell érkenie a biztosítójába.

Amennyiben nem érkezik be a felmondása időben abban az esetben nem válthat biztosítót.Számoljon Velünk! Spóroljon velünk! Váltson velünk irodánkban!online díjszámítási lehetőség ittÉv közbeni felmondásnak az évforduló előtt 31 napig éjfélig be kell érkeznie !

Tanácsok a kötelező biztosító biztosítás váltáshoz 2019 évre.


 • A kötelező biztosítók november 2-án hirdetik meg díjaikat 2019.01.01.-re.


 • Ellenőrizze, hogy mikor van a biztosítási évfordulója


 • Csak az válthat kötelező biztosítót, akinek a biztosítás évfordulója 01.01.


 • November 2. után tájékozódjon jelenlegi biztosítójánál a 2019-es várható kötelező biztosítás díjáról, hogy érdemes-e váltani. A biztosítója honlapján kötvényszám, rendszám alapján lehet lekérni jövő évi díját. A biztosítók novemberben 50 nappal az évforduló előtt küldik a 2019 évi kötelező biztosítási díj változásról az értesítőt.


 • A következő évi várható díj alapján online díjszámító oldalunkon >>>> összehasonlíthatóak a biztosítók árai. Figyelem! Sok kedvezmény lehetőség van, ezért figyelmesen, részletesen pontosan válaszoljon a kérdésekre. Egy rossz pontalan kitöltés akár 10-20 000 Ft változást is okozhat a díjban.


 • Amennyiben meg van az új ár és jóval kedvezőbb a 2018. évinél gondoskodjon a felmondásról, és Váltson velünk! hatalmazzon meg minket.
Irodánkban November 27-ig válthat segítünk >>>>> • Figyelem a felmondás a legfontosabb, hogy időben a biztosító tudomására jusson. 2018.12.01-ig be kell érkeznie a biztosítóhoz ! Ne halassza az utolsó pillanatra.


 • Lehetőleg a felmondással egyidőben kösse meg biztosítását is


 • 2018.12.31-ig kell 2019. évi kötelező biztosítási szerződését megkötni.


Irodánkban segítünk a biztosító váltásban 12 biztosító 1 helyen!

Számolj, tájékozódj itt.Válts velünk biztosítót irodánkban!

A felmondással kapcsolatos fontos információk!

 • Ha mégis az utolsó napokban intézi felmondást november 26- december 01 között , csak akkor biztos ha személyesen átveteti biztosítója ügyfélszolgálatán. Mindenképpen kérjen átvételi pecsétet, aláírást dátumot saját példányára


 • A faxon beérkezett felmondások nem mindig érkeznek be( főleg az utolsó napokban) bizonyíthatóan.


 • A levélben feladott felmondás ajánlott és tértivevényesen elsőbbségivel feladva a legbiztosabb.A tértivevénnyel bizonyítható, hogy átvették a felmondást. November 25. után levéllben feladott felmondás nem mindig érkezik be határidőre, még elsőbbségivel feladott sem.Gondoskodjon időben a felmondásról.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe