BIZTOSÍTÁS KÖTÉS, KÖTELEZŐ 2019, UTAS, LAKÁS, CASCO BIZTOSÍTÓ VÁLTÁS MISKOLCON


A tartalomhoz

UTASBIZTOSÍTÁS és ONLINE BIZTOSÍTÁSKÖTÉS ITT

UTASBIZTOSÍTÁSOK

Figyelem!
Online utasbiztosítást csak bankkártyás fizetéssel köthet!
(garantáltan biztonságos kommunikációs csatornán keresztül)

Nyári utasbiztosítási ajánlatunk 2018 !

Tengerpart Extra -

Tengerpart Top

- Tengerpart Nívó

+ kiegészítő biztosítások - autó extra - sport extra kötése

szolgáltatás táblázat itt

biztosítási feltételek itt


EUB utasbiztosítás kötése

Klasszikus utasbiztosítás kalkulátor


Klasszikus utasbiztosítás nem speciális igényekre vonatkozó 3 féle szolgáltatással 3 fajta díj közül választhat optimális online utasbiztosítást.

Biztosításkötés katt ide

Újdonság! Tengerparti utasbiztosítás


Tengerparti utasbiztosítás extrémsportokra kiterjesztve búvárbiztosítás 40-m ig surf, banánozás,windsurf


Biztosítás kötés katt ide

Repülős air utasbiztosítás kalkulátor


Repülős utasbiztosítások légipoggyászkár ,poggyászok légi úton történő sérülésére, járatkésés, légikatasztrófa biztosítást, vízi- és vízparti sportokra is, így a búvárkodásra, surf-re, vitorlázásra,

Biztosításkötés katt ide

Legolcsóbb tengerentúli utasbiztosításA tengeren túli utazások
afrika, amerika, dél-amerika, kanda, hawai magas biztosítási szolgáltatást tartalmazó legolcsóbb utasbiztosítása.
Mondial utasbiztosítás


Biztosításkötés katt ide

Utasbiztosítás kötése miskolci irodánkban személyesen.


Miskolc, AranyJános ut 11-13
Aranycorvin üzletház

Bejárat Kivülről a Szinvapatak felőli sétányról
46505288, 302199115További információ katt ide

Miért kössek utasbiztosítást,ha külföldre utazom?


Egy külföldi utazás, nyaralás amire - egész évben spórolt - könnyen rémálommá válhat egy nem várt esemény során
.

Egy egyszerű napégés
fájdalmas kellemetlen,orvosi kezelése külföldön jelentős kiadással járhat. A költségét az utasbiztosítás kifizeti.

Gyomorfertőzés
: megkeseríti a nyaralást, kiszáradással fenyegethet, amely rossz esetben kórházi ellátást igényel. A kezelés költségét az utasbiztosító kifizeti.

Medúzacsípés
, rablás, poggyász lopás, baleset, fogfájás: költségeit a megfelelően kiválasztott utasbiztosítás kifizeti.

Az E111 ( uniós tb) kártya csak sürgősségi ellátásokra vonatkozik, sőt önrészt is kell fizetni az ellátás igénybevételekor. Az utasbiztosítás a járulékos költségeket is kifizeti.

Ne terhelje akár milliós nagyságrendű összegel pénztárcáját, ha ezt Ön helyett csekély összegű ráfordítással egy jól megválasztott utasbiztosítás is kifizeti.


Kössön utasbiztosítást online kalkulátorunkon most!


mennyibe kerül ez nekem?>> online utasbiztosítás kötés <<katt ide

Két utasbiztosítási eseményről szóló leírás a lap alján gördítsen lejebb


Röviden az utasbiztosításról, online utasbiztosítás kötés !


Az utasbiztosítás ma már nem csak poggyászkárok kifizetését jelenti. Az utasbiztosítók az egyre bővűlő igények alapján, széleskörű és speciális utasbiztosítási szolgáltatásokat nyújtanak.
Utasbiztosítást lehet kötni repülős utazásra, tengerparti nyaralásra, buvárkodásra, sielésre, extrém sport tevékenységre, sőt kiegészítő biztosítást lehet kötni a fényképezőgép memória kártyájára, autóra.
Itt online utasbiztosítási díjkulátorunkon legkedvezőbb biztosítást kötheti meg. Az utasbiztosítási kalkulátor segítségével többféle szolgáltatás és díj közül válaszhat.
Külföldön bekövetkezett balaeset, vagy esetleges kórházi kezelés nagy anyagi terhet róhat ránk.

Ne habozzon kösse meg utasbiztosítását itt! kattintson ide (banykártyás díjfizetéssel)


Téli sielés közben történt baleset, hegyi mentés esetleges helikopteres mentés több százezer forint költséggel jár.Nem európai tengerentuli Amerika, Kanada, utazások esetén egyszerű kórházi kezelésért horribilis díjat kell fizetni, nem beszélve a gyógyszerekről.

Az üdülés árához képest az utasbiztosítás díja csekély,
kis befektetéssel nagy összegeket takaríthat meg.Váratlan események mindenkivel történhetnek.

Baj esetén
az utasbiztosító assistance szolgálata magyar nyelven tud segíteni a nap 24 órájában.

döntöttem utas biztosítást kötök! (csak bankártyás díjfizetéssel)


ONLINE utas BIZTOSÍTÁS KÖTÉS ITT
/csak bankártyás fizetéssel/


Megtörtént utasbiztosítási esetek

Autó baleset Csehországban

Egy másik autóval ütköztek, autójuk totálkáros lett, ügyfelünket pedig a helyszínről mentőhelikopter szállította a prágai kórházba…
Sérülései súlyosak: medence- és bordatörése van. Az intenzív osztályon kezelik, lélegeztetni kellett, de már magához tért. Egyelőre kevés orvosi információ áll rendelkezésre, ugyanis a kórházban szinte csak csehül beszélnek, ezért a prágai asszisztencia-szolgálat munkatársainak közreműködésére is szükség van. Orvosunk szerint a sérülések jellege miatt a beteg valószínűleg sürgős műtétet igényel, mivel a mozgatása során súlyos belső vérzés indulhatna meg. Döntés azonban csak a pontos információk ismeretében születhet. Mindenképpen indokolt a konzervatív kezelés és a megfigyelés a szívzúzódás és a medencetörés miatt.

Közben a cseh orvosok tájékoztatást kérnek arról, milyen távolságra van a magyar kórház, melyik a legközelebbi repülőtér, ezek ismeretében talán a következő nap dönteni tudnak a hazaszállításról. Az asszisztencia folyamatosan kapcsolatban van a hozzátartozókkal, akiket megnyugtatunk, hogy csak akkor kezdjük el a sérült szállítását, ha az állapota lehetővé teszi azt, vagyis rendeződik a keringése, normalizálódnak a laborértékei, stabilizálódik a törés és vérvesztés tünete nem áll fenn.

Mivel szerencsésen alakulnak a következő napok, és a sérült állapota stabilizálódik, a külföldi orvosokkal folyamatosan konzultálva megkezdjük a hazaszállítás szervezését. Orvosi kíséret természetesen mindenképpen indokolt, a szakemberek légi hazahozatalt javasolnak vákuumágyban, rögzítve, de még nem dőlt el, hogy helikopter vagy repülőgép mellett döntenek-e. A legközelebbi nagy gépeket fogadó reptér Prága, a közeli, helyi reptérről csak többszöri átszállással lehetne megoldani az utat. Ez, tekintettel a fentiekre (minden mozgatás ártalmas), nem jó megoldás.

Végül körültekintő mérlegelés után a mentőrepülős szállítás tűnik a legjobb megoldásnak. Az asszisztencia munkatársai gőzerőkkel szervezik az utat, felveszik a kapcsolatot a magyarországi befogadó kórházzal, tájékoztatják a hozzátartozókat. Ügyfelünk egyik lánya, aki kint tartózkodik édesanyja mellett, vele együtt utazik majd.
A következő napon a mentőrepülő meg is érkezik Prágába, a sérültet helikopter viszi a reptérre, és egy hét kórházi tartózkodás után ügyfelünk lányával együtt haza indul Magyarországra. Az úton semmi probléma nem adódik, és Budapesten a reptérről a kórházba szállítás is gond nélkül zajlik.


Költségek:
kórházi kezelés: 192174,07 CZK
helikopteres szállítás: 3225 CZK
mentő: 103 EUR
taxiköltség: 880 CZK
mentőrepülős szállítás: 6500 EUR
magyarországi mentő: 20.000 Ft


összesen:4.131.175

Forrás: utasbiztositas.hu


Utasbiztosítás megtörtént eset Görögországban.

Quad-baleset egy korfui hegyi úton

A fiatal hölgy, aki tavaly augusztusban Korfu szigetén nyaralt, indulás előtt néhány nappal gondoskodott biztonságáról, és extrém sportokra is fedezetet nyújtó utas biztosítást kötött.

A nyaralás már a végéhez közeledett, amikor egy quados túra alkalmával férjével balesetet szenvedtek...
Ügyfelünk keze és arca sérült meg, valószínűleg az egyik ujja is eltörött. A kórházban korrekt ellátásban részesül, az arcán lévő sebet összevarrják, ujjtörését ellátják. Később a férj beszámolójából tudjuk meg, hogy egy bérelt quaddal mentek a hegyekben, csakhogy az út rossz volt, az aszfalt be volt süllyedve és a quad felborult.

Ügyfelünk és férje a bokrok közé estek, szerencsére komoly bajuk nem történt.

A
görög orvos másnapra rendeli vissza a hölgyet kontroll vizsgálatra. A kezelésért fizetnie nem kell, a biztosítását a kórház elfogadja, mi az utasbiztosító utólag rendezzük a számlát. Orvos szakértőnk véleménye alapján ügyfelünk korrekt ellátásban részesült. Utasbiztosítást is jól választott, hiszen a klasszikus utasbioztosítási termékek ilyen sportokra csak kiegészítővel nyújtanak fedezetet, míg a Beach a tengerparti nyaraláson szóba jöhető szinte valamennyi sportra kiterjed.

Figyelem! Az idei szezonban a "Tengerpart" elnevezésű utasbiztosítási termékek nyújtanak hasonló szolgáltatást.

Költségek:
Kórházi kezelés: 618 EUR, vagyis kb. 170.000 F
t
Forrás: utasbiztositas.hu


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe